Ajuntament de L'Hospitalet
Compartir:
  • Facebook
  • Twiter

27/01/2020
Neteja i espai públic

Actuació Net i polit, de neteja viària integral, al barri de Collblanc

Els dies 28 i 29 de gener es netejaran a fons diversos trams del carrer de Pujós, el carrer de la Joventut, el carrer d’Orient i el carrer de París, i els jardins de Francesc Pedra i Lola Peñalver
Veure imatge de Actuació de Net i polit en Can Serra (nova finestra)
Diversos trams del carrer de Pujós, el carrer de la Joventut, el carrer d’Orient i el carrer de París, a més dels jardins de Francesc Pedra i Lola Peñalver, al barri de Collblanc, seran objecte dimarts i dimecres d’una actuació integral de neteja viària. Amb l’acció Net i polit, es netegen a fons les voreres i la calçada i s’eliminen els grafits de les façanes dels immobles i del mobiliari urbà.

L’acció s’acompanya de petites actuacions urbanístiques de reparació de l’espai públic, amb la revisió de l’estat de l’enllumenat, la senyalització viària, les papereres i les pilones, a més de la neteja de les ubicacions dels contenidors i la retirada de les herbes que creixen a terra.

L’actuació es realitzarà demà, 28 de gener, al matí al carrer d’Orient; i a la nit, al carrer de París —entre el carrer de Vallparda i el carrer del Llobregat. El dia 29 al matí els treballs es faran al carrer de la Joventut —entre el carrer de Pujós i el carrer de Mas—, i als jardins de Francesc Pedra i Lola Peñalver; i a la nit, al carrer de Pujós —entre el carrer de Vallparda i el carrer del Llobregat.

Dins de les actuacions municipals per preservar l’espai públic, l’Ajuntament va iniciar l’any 2016 l’acció Net i polit a l’avinguda de Severo Ochoa i els carrers dels voltants, al barri de Pubilla Cases. L’any 2017 es va fer a la ronda de la Torrassa, a l’avinguda del Metro i la zona de vianants del Mercat de Santa Eulàlia.

L’actuació va continuar el 2018 a la Torrassa, amb la neteja integral de la ronda de la Via i dels carrers de Santiago Apòstol, d’Holanda i de Rafael Campalans; a Santa Eulàlia, als carrers de la Independència, de la Igualtat i de Natzaret i la plaça de Lola Anglada; a Can Serra, a l’avinguda de Can Serra, la plaça de la Carpa i el carrer de Pere Pelegrí; a Sant Josep, a l’avinguda de Josep Tarradellas i Joan; i a Pubilla Cases, a l’avinguda de Tomás Giménez i els carrers de Covadonga i de Gravina.

L’any passat la neteja integral es va fer als carrers de Pujós i d’Occident, a Collblanc; al carrer de la Riera de la Creu, al Centre; i a l’entorn dels jardins de la Granota, a la Florida. Per als pròxims mesos es preveuen noves actuacions de Net i polit, que arribaran a diversos carrers dels diferents barris de L’Hospitalet. També, l’Ajuntament ha potenciat els darrers mesos el servei de neteja viària amb un seguit d’actuacions que arriben a tota la ciutat, entre les quals hi ha el reforç dels equips de neteja de grafits, d’aiguabatre i d’escombrada, i millores en el servei de recollida de mobles i el sistema de neteja dels contenidors.

Últimes notícies

Veure imatge de Joventut i Barradas inicien la temporada de tardor  (nova finestra)
Veure imatge de Exposicions, conferències i accions artístiques dins el Barcelona Gallery Weekend  (nova finestra)
Veure imatge de L’Hospitalet celebra la Setmana Europea de la Mobilitat (nova finestra)
Veure imatge de Arrenca un programa de formació i ocupació en neteja d’edificis (nova finestra)
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400