Ajuntament de L'Hospitalet

Notícies

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Google Plus

11/10/2019
Esports

L’Ajuntament projecta cobrir la pista poliesportiva Joanot Martorell

La pista s’ubica al barri de Sanfeliu, a tocar de l’avinguda de Josep Tarradellas i Joan, del Centre.
 
Veure imatge de  L’Ajuntament projecta cobrir la pista poliesportiva Joanot Martorell (nova finestra)
L’Ajuntament projecta convertir la pista de l’antiga escola Joanot Martorell, al carrer de la riera del Canyet (antic carrer de Miquel Peiró), en una instal•lació esportiva coberta per donar servei a l’activitat de les entitats esportives del Districte I. Aquesta pista s’ubica al barri de Sanfeliu, a tocar de l’avinguda de Josep Tarradellas i Joan, del Centre.

L’alcaldessa de L’Hospitalet, Núria Marín, i el secretari general de l’Esport i de l’Activitat Física, Gerard Figueras, acompanyats del tinent d’alcaldia d’Educació, Joventut i Esports, Jaume Graells, i del regidor d’Esports, Cris Plaza, han visitat aquest matí l’espai per tal d’estudiar la possible col•laboració entre l’Ajuntament i la Generalitat per tirar endavant el projecte.

L’objectiu és cobrir la pista i construir uns nous vestidors per tal que la instal•lació pugui acollir l’activitat d’equips dels clubs AECS, Tecla Sala, Centre Catòlic i competicions del Consell Esportiu. La pista poliesportiva de l’antiga escola Joanot Martorell és utilitzada actualment per equips de futbol sala de l’AECS.

L’Hospitalet disposa d’una àmplia xarxa d’equipaments esportius: poliesportius, camps de futbol i pistes esportives. L’Ajuntament treballa per dotar la ciutat d’instal•lacions de qualitat i per millorar i actualitzar les ja existents.

Últimes notícies

Veure imatge de  El veïnat del Districte III decidirà la ubicació del nou Poliesportiu de Santa Eulàlia  (nova finestra)
Veure imatge de  L’exposició “Construccions identitàries. Work in progress” arriba a L’Hospitalet (nova finestra)
Veure imatge de  El carsharing de SEAT, Respiro, arriba a L'Hospitalet (nova finestra)
Veure imatge de  L’Ajuntament commemora el 30è aniversari de la Convenció sobre els Drets dels Infants   (nova finestra)
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400