Ajuntament de L'Hospitalet

Notícies

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Google Plus

11/10/2019
Relacions institucionals

La consellera Meritxell Budó visita L’Hospitalet

Veure imatge de 	La consellera Meritxell Budó visita L’Hospitalet (nova finestra)
La consellera de Presidència de la Generalitat, Meritxell Budó, s’ha reunit avui amb l’alcaldessa de L’Hospitalet, Núria Marín, en el decurs de la visita que ha realitzat a la ciutat. En primer lloc, han mantingut una reunió de treball a l’Ajuntament, i, tot seguit la consellera ha signat el Llibre d’Honor i ha saludat els membres de la corporació.

A continuació, Núria Marín i Meritxell Budó s’han traslladat a El Repartidor. Escola Restaurant-El Llindar, on han estat rebudes per la directora de la Fundació el Llindar, Begonya Gasch, han visitat el centre i han parlat amb  els alumnes. El Repartidor és un projecte de nova oportunitat que, a través de la inserció i la formació, dona als joves que han sortit dels estudis reglats l’opció de retornar al sistema educatiu o accedir al món laboral.

Últimes notícies

Veure imatge de  El veïnat del Districte III decidirà la ubicació del nou Poliesportiu de Santa Eulàlia  (nova finestra)
Veure imatge de  L’exposició “Construccions identitàries. Work in progress” arriba a L’Hospitalet (nova finestra)
Veure imatge de  El carsharing de SEAT, Respiro, arriba a L'Hospitalet (nova finestra)
Veure imatge de  L’Ajuntament commemora el 30è aniversari de la Convenció sobre els Drets dels Infants   (nova finestra)
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400