Ajuntament de L'Hospitalet
Compartir:
  • Facebook
  • Twiter

11/10/2019

Relacions institucionals

La consellera Meritxell Budó visita L’Hospitalet

Veure imatge de 	La consellera Meritxell Budó visita L’Hospitalet (nova finestra)
La consellera de Presidència de la Generalitat, Meritxell Budó, s’ha reunit avui amb l’alcaldessa de L’Hospitalet, Núria Marín, en el decurs de la visita que ha realitzat a la ciutat. En primer lloc, han mantingut una reunió de treball a l’Ajuntament, i, tot seguit la consellera ha signat el Llibre d’Honor i ha saludat els membres de la corporació.

A continuació, Núria Marín i Meritxell Budó s’han traslladat a El Repartidor. Escola Restaurant-El Llindar, on han estat rebudes per la directora de la Fundació el Llindar, Begonya Gasch, han visitat el centre i han parlat amb  els alumnes. El Repartidor és un projecte de nova oportunitat que, a través de la inserció i la formació, dona als joves que han sortit dels estudis reglats l’opció de retornar al sistema educatiu o accedir al món laboral.

Últimes notícies

Veure imatge de La Generalitat reobre els CAP que va tancar a L’H per la Covid-19 (nova finestra)
Veure imatge de Els mercats municipals amplien horari i, des d’avui, obren també els divendres a la tarda (nova finestra)
Veure imatge de L’artista Garbi KW, nou comissari d’art urbà de L’Hospitalet  (nova finestra)
Veure imatge de Reunió amb els hotelers de L’H per analitzar la situació arran de la crisi per la Covid-19 (nova finestra)
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400