Compartir:
  • Facebook
  • Twiter

06/08/2019

L’Ajuntament decreta tres dies de dol davant el nou assassinat de violència de gènere i es fa un minut de silenci davant el Consistori

Veure imatge de  L’Ajuntament decreta tres dies de dol davant el nou assassinat de violència de gènere i es fa un minut de silenci davant el Consistori (nova finestra)
Desenes de persones s’han concentrat aquesta tarda a la plaça de l’Ajuntament per condemnar  l’assassinat dissabte d’una veïna de la ciutat, presumptament a mans de la seva ex-parella, en un nou cas de violència de gènere, el 1.013 des que es va obrir el registre a l’Estat.

A més de convocar la concentració de repulsa, l’Ajuntament ha decretat tres dies de dol a la ciutat. Durant la concentració ha intervingut la regidora adjunta d’Igualtat, Laura Garcia Manota, i representants dels grups de dones del Gornal  i de Sant Josep. 

A l’acte, també han assistit, entre d'altres, el primer tinent d’alcalde i alcalde en funcions de L’Hospitalet,  J. Francesc Belver, a més de regidors de diferents grups polítics.

Agents dels Mossos d'Esquadra van detenir ahir l’ex-parella de la víctima com a presumpte autor de la mort de la dona. Dissabte passat, el jutjat de guàrdia de L’Hospitalet va obrir una investigació per la mort violenta de la dona que havia ingressat en un hospital de la ciutat on després d’unes hores va morir.

Ajuntament de L'Hospitalet

Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400