Ajuntament de L'Hospitalet

Notícies

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Google Plus

16/08/2019
Verd urbà

Campanya de renovació de l’arbrat viari

Es faran treballs de reposició, substitució, nova plantació  i retirada d’exemplars, en aplicació del Pla de gestió de l’arbrat i del Pla director del verd urbà
Veure imatge de  Campanya de renovació de l’arbrat viari (nova finestra)
Aquest estiu comencen treballs de renovació de l’arbrat viari, que s’estendran a tots els districtes fins a final d’any. Les tasques que es duran a terme són de renovació, substitució, nova plantació i retirada d’exemplars, en aplicació del Pla de gestió de l’arbrat i del Pla director del verd urbà, l’objectiu dels quals són la millora, la qualitat i l’increment dels arbres de la ciutat.

Part d’aquestes accions es fan conjuntament amb la campanya de pavimentació per a la millora de l’accessibilitat, que s’està duent a terme aquest any a una setantena de carrers, amb renovació de voreres i treballs d’asfaltatge. En aquestes actuacions, els arbres es retiren per fer-ne la pavimentació i, en la majoria de casos, s’obren nous escocells on es plantaran noves espècies entre els mesos de novembre i desembre.

En altres carrers, de voreres de menys de 2,5 o 3 metres, amb arbres de port gran d’espècies poc adequades a l’espai, que incompleixen els requeriments de la normativa d’accessibilitat i impossibiliten l’enllumenat del carrer a causa de les seves capçades, es preveu la retirada d’arbrat i l’anul•lació dels escocells. En aquests casos, es plantarà només en aquelles ubicacions on sigui possible per un eixamplament de la vorera o una cantonada, si no hi ha serveis soterrats. La majoria d’aquestes actuacions coincideixen amb demandes veïnals per les molèsties que els ocasionen aquest tipus d’arbres.

Aquest mes d’agost, dins de les actuacions on majoritàriament es farà la retirada d’arbrat i anul•lació d’escocells, s’iniciaran treballs al carrer del Doctor Martí i Julià, entre carrer d’Holanda i carrer del Montseny (del 19 d’agost al 3 de setembre); el carrer del Rubidi (del 26 d’agost al 6 de setembre); la Urbanització del Canyet (del 27 d’agost al 6 de setembre), i el carrer d’España, entre el carrer de Joan Pallarès i el carrer de Molines (del 28 d’agost al 6 de setembre).

Els treballs se senyalitzaran adequadament i es posaran avisos a les porteries per tal de comunicar-ho al veïnat.

Últimes notícies

Veure imatge de L’Hospitalet incrementa un 8% la recollida selectiva de residus  (nova finestra)
Veure imatge de L’Ajuntament actua contra dos establiments per irregularitats sanitàries (nova finestra)
Veure imatge de L’exposició “Fantasma ’77. Iconoclàstia espanyola” explora la imatge monumental de Franco a partir de les estàtues eqüestres (nova finestra)
Veure imatge de Nou disseny per als camins escolars segurs (nova finestra)
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400