Agenda

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter

Big data per a emprendre. No et perdis cap oportunitat de negoci amb eines gratuïtes

del 7 al 9 de juliol
Hora: 10
Data inici inscripció: 30/06/2020
Data fi inscripció: 06/07/2020
Duració aprox.:4 hores
Tipus d'entrada: Inscripció prèvia
Organitzadors: 
Àrea d'Ocupació, Empresa, Turisme i Economia Social
Punts d'inscripció/venda: Inscripció Online
Lloc: Gornal Activa Online

Aquesta formació permetrà als participants identificar, per mitjà del big data i les dades obertes, les oportunitats de negoci que es poden generar dins el gran volum de dades accessibles per internet.

Es comptarà amb els següents continguts:

Sessió 1

OBJECTIU:
· Identificar què és i quines són les oportunitats del big data i les dades obertes per les persones emprenedores, identificar quines són les fonts d’informació clau disponibles per l’entorn concret del negoci, seleccionar les més adients i gestionar l’accés als recursos d’informació disponibles.

CONTINGUTS:

· Big data i dades obertes: què són i com se’ls pot treure profit.
· Recursos d’informació de l’entorn competitiu (empresarial, financer, sectorial i de mercats, científic i tecnològic, patents i marques, subvencions, concursos públics,etc.).
· Eines i estratègia per vigilar oportunitats i amenaces de l’entorn competitiu (paraules clau, cercadors temàtics, base de dades, alertes, etc.).

Sessió 2

 OBJECTIU:
· Identificar, entendre i practicar les diferents eines i metodologies per monitorar i capturar de manera automàtica les informacions rellevants de l’entorn amb recursos de codi obert gratuïts o de baix cost, i utilitzar-les per identificar qualsevol oportunitat o amenaça que aparegui en el seu entorn competitiu.


 CONTINGUTS:

· Captura totes les informacions que t’interessen. Eines de codi obert de captura de dades automàtiques (RSS, alertes, watchers, etc.).
· Processa i analitza oportunitats i amenaces. Eines de codi obert de processat i anàlisi de dades automàtiques (quadres de comandament, processat automàtic d’informacions, potions, etc.).
· Sintetitza, difon i extreu valor de la vigilància. Eines de codi obert de síntesi i distribució d’informacions (generació de butlletins, intranets, portals, triggering, etc.).

Inscripcions Online

 

Ajuntament de L'Hospitalet

Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400