Ajuntament de L'Hospitalet

Agenda

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter

PhotoEspaña  convida a fer fotografies des de balcons i finestres i compartir-les per Instagram

Veure imatge de PhotoEspaña  convida a fer fotografies des de balcons i finestres i compartir-les per Instagram (nova finestra)
del 21 d'abril al 30 de setembre

‘Desde mi balcón’ és una iniciativa del festival de fotografia PhotoEspaña per fomentar la creativitat i la comunicació que convida a la ciutadania a compartir fotografies capturades des de balcons i finestres. L’objectiu és oferir una particular visió de l’experiència col·lectiva que ens ha tocat viure.

#PHEdesdemibalcón repta als ciutadans a explorar la seva capacitat creativa fent servir la fotografia com a llenguatge i els balcons i finestres com a marcs i fonts d’inspiració per oferir una particular visió de l’experiència col·lectiva que ens ha tocat viure. Al mateix temps, és un homenatge a la ciutadania per agrair l’esforç i el compromís que està demostrant..

La convocatòria està oberta fins al 17 de maig i per participar és necessari seguir el perfil PHotoEspaña a Instagram (@photoespana_), pujar les fotografies al perfil individual amb les etiquetes #PHEdesdemibalcón  i @photoespana_ i completar el registre a la pàgina web www.phe.es.

Durant els mesos d’estiu, els balcons i les finestres de les ciutats participants acolliran exposicions amb una selecció de les imatges fetes pels veïns. La web de PhotoEspaña recollirà les imatges i les exposicions es faran a partir del mes de juny, com inauguració oficial de PHE, que enguany tindrà lloc al llarg de tot l’estiu fins a finals de setembre.

Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400