Ajuntament de L'Hospitalet

Agenda

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter

Concerts de Nadal del #TàndemLH 

del 5 al 20 de desembre
Hora: 10.00 h
Tipus d'entrada: Reservada
Lloc: Escoles de primària i secundària de L'Hospitalet
Al desembre seguim compartint i ensenyant què fem a l'EMMCA. Amb motiu de les festes de Nadal es realitzen més d'una vintena de concerts i mostres de l'alumnat. Els projectes a les escoles també ensenyen què han estat treballant en aquests primers mesos de curs. Tot i que són concerts adreçats a la comunitat educativa i família us detallem els concerts que l'alumnat del projecte #tàndemLH realitzarà en aquestes dates.

5 de desembre
-Festival de Nadal de l'escola Ernest Lluch al Teatre Joventut amb l'actuació de l'alumnat que forma part del Tàndem Marching Band a l'escola.

16 de desembre
-Concert de Nadal a càrrec de l'alumnat de 2n a 6è curs de l'escola Lola Anglada que forma part del Tàndem de corda amb l'EMMCA.

17 de desembre
-Concert de Nadal de l'alumnat de l'escola Charlie Rivel que forma part del Tàndem Orquestra a l'escola amb l'EMMCA
-Concert de Nadal de l'alumnat de l'escola Santiago Ramón y Cajal que forma part del Tàndem Orquestra a l'escola amb l'EMMCA

18 de desembre
-Concert de Nadal al Teatre Joventut amb l'alumnat de 2n a 6è curs de l'escola Pau Vila que forma part del Tàndem amb l'EMMCA.

19 de desembre
-Concert de Nadal al Centre cultural La Bòbila amb l'alumnat de l'escola Lola Anglada que forma part del Tàndem Orquestra a l'escola amb l'EMMCA
-Festival de Nadal al Centre cultural Bellvitge- Gornal amb l'alumnat de l'institut escola Gornal que forma part del Tàndem de Dansa amb l'EMMCA.
-Cantada de Nadales a l'escola amb la participació de l'alumnat de 4t, 5è i 6è que forma part del Tàndem amb l'EMMCA.

20 de desembre
-Concert de Nadal de l'alumnat que forma part del Tàndem de jazz Manouche a l'escola.

Amb el programa Fem tàndem L’H de l'Ajuntament de L'Hospitalet es pretén desenvolupar la funció educativa de la cultura mitjançant la col·laboració dels equipaments culturals amb les escoles públiques per portar a terme projectes dins el currículum acadèmic que contribueixin a millorar l’èxit educatiu. L'EMMCA amb els professionals de la música, la dansa i el teatre arriben a 9 escoles de primària i secundària de la ciutat.

www.centredelesartsl-h.cat
#TàndemLH
#EMMCACentreArts
#NadalEMMCA
#NadalLH
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400